Apparaten en accessoires
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
paprika's (± 200 g elk)4
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
uien30 g
-
selder in stukken30 g
-
wortelen in stukken30 g
-
olijfolie30 g
-
kippengehakt300 g
-
eieren2
-
paneermeel40 g
-
zout naar eigen smaak¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)Scamorza gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
870.6 mg
Eiwitten
30.1 g
Calorieën
1732.3 kJ /
414 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Butternut en gembersoep
35min
Mysterieuze soep
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Veelzijdige stevige soep
50min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min